AIRPORT TIPS
  
  
 

 
Medans jag är uppe i luften (wifi på planet = perfekt att blogga) och har tid över så tänkte jag att det kunde vara kul och intressant ifall jag delade med mig av mina bästa rese-tips? Jag har farit och flängt en hel del i mitt 21 åriga liv så jag har samlat på mig några stycken faktiskt. 
 

- Ta alltid med en extra tröja eftersom det ofta blir kyligt inne i flygplan. En större halsduk eller kofta som kan slängas över outfiten brukar jag satsa på. 

- Bordet framför dig, stolen och armstödet är riktiga bakteriehärvor, ta alltid med handsprit/handservetter. 

- Att ha med sig två väskor som handbagage är smart. En större där man kan lägga ipad/laptop, laddare, snacks, hörlurar och en extra tröja. Samt en mindre där man lätt kan få fram pass, flygbiljett och plånbok. 

- Luften inne på flygplan är väldigt torr så att ta med ansiktsspray och handkräm är att föredra. Tänk bara på att förpackningen inte får vara större än 100 ml. 

- Om ni, precis som jag, blir lätt uttråkade så är underhållning ett måste. Ta med en bra bok, tidning, ladda ner podcastavsnitt, filmer och tv-serier. Packa även ner något snacks ifall man blir hungrig. 

- Res i bekväma kläder. Och om ni har svårt att stänga ute ljud samt ljus ta med öronproppar och en mask att lägga över ögonen. På längre flyg brukar kudde och filt finnas att låna.

 

 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress