EIGHT MUST HAVES
 
 
 1. Den vita skjortan, ett utav dom bästa basplaggen i garderoben enligt mig. Den är så lätt att både klä upp och klä ner, funkar lika bra över bikini på stranden som på jobbet eller till fest. Köp en oversize i linne om du vill ha lite mer "avslappnad" look eller en figursydd om det är "kontorsstilen" du är ute efter. 
 
2. Stilrena smycken samt en klocka som funkar till alla dina plagg och outfits. 
 
3. Solglasögon för att skydda ögonen från solens starka strålar. Satsa på ett par klassiska som aldrig går ur tiden och funkar till allt. 
 
4. Den randiga tröjan är ett sant nyckelplagg som hänger med år efter år. Perfekt att slänga på sig de dagar då inspirationen inte riktigt finns där, you can never go wrong with stripes liksom. 
 
5. Skinnjackan som går att kombinera i alla oändlighet (imorgon ska jag visa er hur man snyggast matchar den i vår!) 
 
6. De perfekt sittande jeansen, gärna i en härlig denimblå färg. Kör på den stil du gillar bäst. Skinny, bootcut, flare, classic, boyfriend, girlfriend, mom - det finns något för alla! 
 
7. Crossbody bag, den perfekta väskan när man inte behöver ta med sig allt man äger och har. Ner med plånbok, mobil och nycklar and you're good to go. Det bästa? Händerna är fria hela tiden. 
 
8. Svarta klackar. Klassiska stilrena med smal klack och rundad/spetsig tå, ett par med kilklack eller ett par med klumpig klack och platå. Du bestämmer själv, köp ett par som passar dig och din stil bäst. 

 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress