SUMMER MAKEUP
Min sminkrutin ser i stort sett likadan ut, oavsett säsong. Jag går liksom osminkad fem av sju dagar och har inte jättestor koll på vad som trendar i makeup branschen. Jag är mer för kläder, skor och väskor hehe. När jag ska köpa något brukar jag googla tillexempel "concealer award winner" och så köper jag den som fått bäst betyg, det enda kravet jag har iprincip är att den inte får vara testad på djur. Det är verkligen så otroligt viktigt för mig att produkterna jag köper är gjorda under schyssta omständigheter. Jag är lite ny på detta område så är inte helt hundra på vilka märken som är godkända och inte men ska använda upp det jag har nu och när det är dags att köpa nytt göra en ordentlig research innan. Hursomhelst, så tänkte jag guida er genom min "summer makeup routin" som jag kör på när jag vill vara lite extra fresh! 
 
 
- THE PRODUCTS I'M USING FOR THIS LOOK -
 
 
eye cream HÄR // concealer HÄR // cc cream HÄR // bronzing powder HÄR // primer/after shave balm (inte med på bilden) HÄR // dipbrow HÄR // lipliner HÄR // highlighter HÄR // mascara HÄR
 
 
- THE BASE -
 
 
Börjar med att smörja in ansiktet med denna after shave som jag använder som primer! Har läst på några bloggar och sett folk på youtube som tipsat om denna och tänkte att jag måste prova, den funkar helt okej men inget revolutionerande tyvärr. Angående att den doftar herrparfym spelar ingen större roll då det försvinner när man lägger sminket. Fortsätter med ögonkrämen och därefter cc cream, gillar denna från Lumene då den känns lätt på huden och har solskyddsfaktor i sig vilket är perfekt nu på sommaren! Efteråt är det dags för concealer. Båda applicerar jag med en beautyblender, älskar verkligen beautyblender!! Tycker resultatet blir så naturligt. 
 
 
- CONTOURING - 
 
 
För att få en solkysst look och lite contouring använder jag mig utav en aning solpuder som jag sveper under kindbenen, på pannan samt käklinjen och lite på ögonlocken. På vintern byter nog de flesta ut solpudret mot ett transparant men jag kör samma året runt! Highlighter applicerar jag just ovanför kindbenen och på amorbågen. 
 
 
- MASCARA AND EYEBROWS - 
 
 
Viktigaste punkten haha. Om jag bara fick använda en sminkprodukt så är mascaran det givna valet. Börjar alltid med ögonfransböjare, det är sjukt hur stor skillnade det blir när man använder det jämfört med inte, fortästter sedan med att applicera två-tre lager mascara. Jag gillar långa, fylliga fransar! Ögonbryn är också såå viktigt för mig, jag använder denna dipbrow från Anastasia Beverly Hills som jag gillar! 
 
 
- LIPS - 
 
 
Mina läppar har jag oftast helt naturliga, dvs inget läppstift, läppglans eller liknande. Men ibland kan jag tycka att det är kul med lite färg, gärna i nude/beige/mörkrosa och då passar denna läppenna perfekt! 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress