FLOWER SHOPPING & PIZZA NIGHT
 
- FRESH FLOWERS - 
 
 
- HOMEMADE PIZZA - 
 
Åkte ut till blomsterhandeln tidigare idag med mamma och min moster och handlade lite! När jag var yngre ville jag faktiskt bli florist, konstigt med tanke på att jag inte är så intresserad utav blommor haha. Tycker det är superfint men att hålla på och plantera är inte riktigt min grej. Men ge smakråd kan jag haha och som ni ser så blev det mycket rosa, tänkte att det sticker ut fint och drar blickarna till sig. På kvällen har vi käkat blomkålspizza framför en film och nu ligger jag i sängen. Hittade en söndagslista på den HÄR bloggen nyss och tänkte att jag kör på det jag med, kul med en liten summering av veckan! Here we go: 
 
Veckans bästa: Vädret (dock inte helgen inräknat haha), njuter till fullo och är så tacksam för att vädergudarna ger oss denna värme. Så bra start på juni! 
Veckans sämsta: Pollen tyvärr. Det kliar i öronen och rinner ur näsan och ögonen heeela tiden. 
Veckans tanke: Vad jag ska flyttpacka...  
Veckans sång: "Din tid kommer" med Håkan!! Den andas festival, sol och glada människor. 
Veckans craving: Grillade majskolvar, alltså detta är verkligen typ det godaste jag vet just nu. Sa senaste i fredags att jag skulle kunna äta det som snacks istället för godis liksom. Älskar även vattenmelon och fetaost sallad som vi ätit flera gånger denna vecka.  
Veckans middag: Äter vegetariskt för det mesta så det får bli kikärtsbiffar med halloumi, grillad majs och sötpotatis pommes. YUM. 
Veckans outfit: Som sagt så har ju vädret varit på topp största delen av veckan (förutom nu under helgen tyvärr) så jag har gått runt i bikini eller shorts och en tischa! 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress