En fredag mitt i livet
 
- MOVING DAY IS COMING UP -
 
Jag har så mycket blandade känslor idag. Känner mig matt, nedstämd och orkeslös, otaggad på livet liksom. Småsaker som i vanliga fall inte rör mig i ryggen känns skittuffa och jobbiga idag. En sådan enkel sak som att skicka iväg ett mail känns som det största och jobbigaste projektet någonsin, typ. Jag tror dock att allt grundar sig i att jag idag började packa. Flyttpacka. Så konstigt egentligen att ett par flyttlådor kan riva upp så pass mycket känslor. Men det gör dom. Skräckblandad förtjusning, rädsla blandat med eufori. Nu är dom i allafall halvfyllda, vilket på ett sätt känns skönt, men när jag kollar runt i mitt rum känns det mest tomt. Hyllor som saknar sina böcker och byrån som saknar sina kläder. Om två veckor är vi påväg, med en antagligen proppfylld bil. Men idag blundar jag för det. Idag lever jag för stunden och njuter av det. 


Samtidigt vet jag att det här, flytten, är precis vad jag behöver just nu. Jag behöver komma ur min comfort zone för att kunna växa som människa och förhoppningsvis lära mig något påvägen. Åstadkomma något som har betydelse för mig.   

 
- OPI MY VAMPIRE IS BUFF -
 
Tog en lång promenad längs vattnet och när jag kom hem hoppade jag upp på cykeln och brände av 10 km, och allt känns lite bättre nu. Vad hade jag gjort utan träning? Det betyder verkligen så mycket för mig. Nu ska jag fixa mina naglar, ta en lång dusch och göra lite gino. Är sugen på massa glass och gino så ska äta det framför en film ikväll. Imorgon hoppas jag på att vakna upp lite gladare och känslomässigt stabilare. Stor kram och trevlig helg på er! <3 
 
 
josephine Asplund

Hoppas du får en fin helg! Kram<3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress