about my style
Vad är din jag-vet-inte-vad-jag-ska-ha-på-mig-outfit? Svarta byxor, bas tischa, skinnjacka, sneakers/loafers och Céline väskan. 
 
Vad sover du i? Trosor. Ibland även någon oversize, urtvättad tröja eller ett set från Victoria's Secret. Beror helt på säsong, dvs om det är sommar, vinter, varmt eller kallt. 
 
Var handlar du dina kläder? Zara, H&M, ginatricot och Mango. Jag gillar att handla kläder på budgetkedjorna (med några få basplagg från lite dyrare märken) och satsar oftast mer pengar på väskor, skor och jackor. 
  
Vad är dina bästa life hacks när det kommer till kläder? Alltid bekvämt! Känner man sig bekväm utstrålar man det också. Klipp av jeans för att få den perfekta längden och en snygg franskant. 
 
Hur ofta köper du kläder? Jag älskar verkligen kläder så det brukar oftast bli något plagg varje månad. När jag var yngre shoppade jag mycker mer sällan, men då mer vid varje tillfälle också. 
 
Vad gör du med kläder du inte använder? Säljer eller ger bort. 
 
 
 
Vilka plagg har du svårt att hitta? Jeansen som både är bekväma och sitter snyggt! Vill ha ett par liknande dessa ovan med mycket slitningar. 
 
Vad känner du dig fin i? 
 
Vad undviker du i klädväg? Jeans, just för att jag aldrig hittar sköna OCH snygga. 
 
Vad har du på dig när du degar runt hemma? Träningskläder (rena haha ej svettiga) eller leggings och någon tröja. 
 
 
 
Hur sorterar du ut dina kläder? Allt som jag inte vet hur jag ska matcha åker direkt. Så onödigt att ha kvar "ifall att" jag använder den om typ ett år. Vilket aldrig händer ändå. 
 
Vad skulle du aldrig ta på dig? Dom här byxorna/leggingsen med fickor på rumpan som ska göra att den ser större ut, ursäkta men dom är så fula. Jeansleggings går fetbort också. 
 
Hur ofta tvättar du? Detta är så pinsamt men jag kan faktiskt inte tvätta. Mamma har typ visat mig en gång när jag gick på högstadiet för vi hade det i skoluppgift. Lär ju dock bli ändring på det nu när jag flyttar (om jag inte packar väskor med smutstvätt och skickar till mamma haha, skämt å sido). 
 
  
 
Vad använder du för underkläder? All lace over here. Älskar spets, både fint och skönt! 
 
Vilka är de snyggaste plaggen du vet på killar? Slitna jeans, sneakers och en oversize tshirt. Enkelt men gudars så snyggt. 
 
Vad saknar du i din garderob? Det skulle vara dom där jeansen då. Och en svart skinnjacka samt svart trenchcoat. 
 
Vilket är ditt drömköp just nu? En Stella McCartney Falabella Mini väska <3
 
Handen på hjärtat: kan du sy? Eftersom jag har en treårig sömnads och modeutbildning i bakfickan så yeees, jag kan sy! 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress