beauty favorites atm
  
 
På söndagar brukar jag alltid ha lite hemma-spa för att preppa inför den nya veckan! Duscha, raka benen, ha hårinpackning, fixa naglarna, ansiktsmask, smörja in hela kroppen med body butter, plocka ögonbrynen (om det behövs, gör det väldigt sällan) osv. Köpte lite beautyprodukter förra veckan som snabbt blev mina nya favoriter så tänkte visa dem för er också! Kanske ni hittar något nytt att prova :-) 
 
 
• OLAPLEX •
 
Jag har hört såå mycket gott om olaplex behandlingen men var ändå sjukt tveksam till att köpa den. Sådana "mirakel" produkter brukar ju sällan hålla vad dom lovar men tyckte ändå denna motsvarade mina förväntningar, håret kändes lite lenare redan efter en behandling så jag hoppas att det blir ännu bättre resultat nästa gång (ska köra idag!). 269 kr kostade den och jag köpte min på Headspot i PK huset. 
 
 
• MASK OF MAGNAMINTY •
 
Såg faktiskt på Kylie Jenner's snapchat att hon använde denna ansiktsmask från Lush och tänkte att eftersom hon är en sådan beautyqueen så borde hon ju ha någorlunda koll på grymma produkter. Provade den redan samma kväll som jag köpte den och insåg när jag kände pepparmint doften att jag haft den tidigare. Den är skön på och känns som en scrub när man tvättar av den, huden kändes renare och superlen efteråt! 89 kr kostade den och finns som sagt på Lush. 
 
 
• PINITA COLADA BODY BUTTER •
 
Ända sedan jag och mamma köpte denna "pinita colada" body butter till min syster när vi var i Frankrike i början på sommaren har jag läängtat efter att serien ska lanseras i Sverige och nu äntligen har den gjort det! Sprang in på första Body Shop och köpte en, doften är gudomlig!! 185 kr gick den loss på. 
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
 
Visa fler inlägg