04.08.16
 
 7 THINGS YOU DIDN'T KNOW ABOUT ME 

 

1. Jag dricker jättemycket vatten, alltså verkligen mycket. Har alltid ett stort glas med isvatten och citron till hands som jag smuttar på hela tiden. Till måltider (frukost, lunch och middag) dricker jag minst tre glas. Samt att jag alltid har en flaska vatten i väskan när jag är iväg.

2. Jag är superpedantisk och städar och plockar typ hela tiden. Fyller i diskmaskinen, viker samma filt flera gånger, puffar kuddar, dammsuger, går runt med trasa och torkar osv. Får tyvärr rikspanik på fingeravtryck, dammtussar och när det är allmänt stökigt/rörigt dvs när saker inte är på "dess rätta plats".

3. Min favoritglass är sådan med caramel kräm i. Alltså typ kolasås aktig, men inte vanlig vaniljglass med kolasås på tub utan det ska vara färdigt och liksom blandat med glassen om ni förstår? Min favorit hittills är "Ben & Jerry's caramel chew chew".

4. Jag är sjukt organiserad, speciellt när jag reser själv. Med pass, biljett osv i speciella fack. Reser jag tillsammans med någon överlåter jag dock gärna ALLT praktiskt till personen i fråga.

5. På tal om att resa och resor, när jag ska någonstans kollar jag alltid upp en massa fakta om resemålet i förväg. Allt från restaurangtips till bästa shopping, sevärdheter och vad man absolut inte får missa. Vill få ut en så bra upplevelse som möjligt och har ingen lust att slösa tid på dåliga restaurangbesök tillexempel.

6. Jag älskar att kolla tutorials på olika frisyrer, hur man sköter håret bäst, makeup tips osv på youtube. Samt "what's in my bag" videos.

7. Jag har tvångstankar kring ifall jag släckt lamporna, stängt av spisen, dragit ut laddare osv när jag ska gå hemifrån. Kan gå tre-fyra varv bara för att vara helt säker på att allt är av. Ibland brukar jag till och med fota spisen och dess knappar så jag senare när jag sitter på bussen/tunnelbanan kan kolla att nej plattorna är INTE på. 

 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress