WEEK-END
Lunch med mamma, pappa, big sis och kidsen. Jag åt givetvis en caesarsallad och den var sååå god. 
 
Började lördagen med en promenad längs vattnet, älskar att promenera där och lyssna på en podcast/musik eller bara fågelkvittret. Väldigt rogivande. När jag kom hem satte vi igång med målandet! Vi ska måla huset, sätta nya markiser, nya utemöbler osv och ihelgen började vi med att måla och fyyy vad jobbigt det var. Ska inte bli målare and that's for sure. Fint blir det iallafall! 
 
Efter att målat hela dagen var jag såå trött, tog en snabb dusch och kröp sedan ner i sängen med detta. Lite fruktsallad och nyttiga chokladbollar. Kollade även på systrar i jeans, älskar gamla goa klassiker!
 
Idag har vi firat mamma på morsdag med tårta, jordgubbar, choklad och presenter! <3 Var även förbi hos min moster och hennes familj i deras stuga, satt där i solen och snackade i två timmar och ni kan ju gissa vem som bränt sig något brutalt... Galet att solen tar så mycket redan nu i maj. 

Nu avrundar jag helgen med lite godis och film! Nästa helg ska vi fortsätta med målandet så jag måste ladda upp för det hela veckan haha. 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress