SPRING TRENDS 2016
 
STRIPES - ränderna går aldrig ur, ett riktigt uttjatat uttryck , men ack så bra det stämmer. Mönster kommer och går men ränderna består. Randigt på både över- och underdelen är riktigt snyggt om det matchas rätt. 
 
 
 
BARE SHOULDERS - blusar som ser ut att hasat ner och klänningar med spets på axelpartier? Ja tack! Finast till sommaren kan jag tycka när man är lätt solbränd och värmen ligger på. 
 
 
 
ALL WHITE - vill du klä dig fräscht och stilrent är detta absolut en trend att satsa på. Perfekt för sommarens alla fester. 
 
 
 
KICK FLARE PANTS - en ny trend för i år, som kanske är min absoluta favorit. Dessa byxor känns helrätt i vår och går att matcha med det mesta. 
 
 
 
ROMANTIC LACE - spets på toppar, kjolar, klänningar och byxor - all over the place helt enkelt. Kör gärna spets på både över- och underdelen för den ultimata looken. 
 
 
 
DENIM ON DENIM - perfekt de dagar man inte har den blekaste om vad man ska ta på sig. Ett par jeans och en skjorta i denim har de flesta i garderoben, två enkla plagg som tillsammans blir himla snyggt och väldigt stylish. 
 
 
 
FLARE PANTS - de klassiska, snygga, utsvängda byxorna hänger med även i år. Antagligen mitt favorit plagg alla kategorier just nu. Matchas med klackar för en uppklädd look eller med sneakers/platta skor för en mer casual. 
 
 
 
THE SET - enklaste vägen till att få din outfit att se genomtänkt och chic ut ät att köra på ett matchande set. Kendall Jenner's outfit (nr 2) är verkligen on point. 
 

Några utav mina favorittrender inför våren -16. Randigt och vitt följer ju med år efter år och det romantiska/virkade/spets kommer oftast till sommaren, men bland annat kick flare pants är nytt. Jag är inte så mycket för att följa trender slaviskt och klä mig efter vad som är "inne just nu" utan kör bara på sådant som jag personligen tycker är snyggt och trivs i, blandar och mixar och sätter min egna touch liksom. Dock tycker jag att det både är kul och inspirerande att kolla in trend-rapporterna varje säsong. Dessa trender ovan är riktiga tiopoängare allihopa enligt mig. 

Andra trender i vår är: oversized jeansjacka90'talasymmetriska snitt och slipklänning

 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress