wknd vibes

Kickade igång helgen med en middag på O´learys ute på Djurgården tillsammans med mamma, pappa, min syster och hennes familj. Åt givetvis en caesarsallad och det var såå gott. God mat och trevligt sällskap på en uteservering i kvällssolen är ju livet! 

Djurgården är ju helt underbart vackert <3. Vi promenerade runt där ett tag och slank in på Grönan en sväng, man blir aldrig för gammal för att åka lite karuseller eller spela på chokladhjul! 

Lördagen startade med en smoothiebowl till frukost och sedan åkte vi in till stan för lite shopping. 

Mamma köpte bland annat denna bricka inne på Hemtex till mig, fin va? Tycker de gröna blev så fint tillsammans med kaktusen, ljusen och lyktorna i guld. 

På eftermiddagen åkte vi ut till Fjäderholmarna och åt en så sjukt god middag på Röda Villan. Jag och mamma tog varsin sallad med kräftstjärtar, scampi och räckor som var heeelt amazing. Fjäderhomarna var förresten superfint, måste åka ut dit och sola och bada någon dag! 

Söndagen spenderades först här hemma i Haninge där vi storhandlade, köpte lite inredning och åt en lunch på Tacobar. Sedan köpte vi glass och åkte ner till Nynäshamn en sväng! Tyvärr var typ allt stängt då det var söndag men det fanns fina badklippor där iallafall! 

På kvällen gick jag och mamma ut för att utforska området lite och hittade en superfin motionsslinga runt sjön. 

Kolla så fint! Perfekt för en powerwalk eller springrunda. När vi kom hem hoppade jag i duschen, fixade mina naglar och färgade brynen. Lite skönhets-fix inför den nya veckan!

Och det var min helg i några bilder, Stockholm har bjudit på riktigt toppenväder dessa dagar och jag har verkligen njutit och varit i studen. Tack livet! 

 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress