BOOST YOURSELF
1. Umgås med vänner. Mina vänner inspirerar mig och bidrar med positiv energi vilket jag tycker är såå viktigt. Omge dig med vänner som lyfter, pushar och gör dig lycklig. 
 
2. Börja dagen med en god och näringsrik frukost. Detta boostar både kropp och själ. Jag brukar även svepa en ingefärashot för lite extra energi samt så är det superbra att boosta immunförsvaret lite extra. 
 
3. Träna. Efter ett riktigt grisigt, svettigt träningspass känner jag mig nästintill oövervinnerlig. Det är fantastiskt att man kan må så bra och få så mycket energi av ett pass på gymmet eller en löptur i skogen, endorfiner for the win is all I have to say. 
 
4. To travel is to live. Jag mår så otroligt bra utav att resa och jag blir så himla lycklig av att se nya platser och kulturer, träffa nya människor och helt enkelt prova nya saker. Detta boostar och utvecklar mig något enormt. 
 
5. När min outfit är on point känner jag mig verkligen on top! Detta kan tyckas vara lite ytligt men om man känner sig bekväm utstrålar man självförtroende vilket boostar självkänslan. 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress