10 SAKER ATT GÖRA I SOMMAR
Sommaren är här. Dags att njuta av det (förhoppningsvis) fina vädret, äta glass i mängder och hänga med dom man gillar mest, men även prova på nya saker! Här nedanför har jag listat 10 saker att göra i sommar, perfekt de dagarna man inte har den blekaste aning om vad man ska hitta på! 
 
 
1. Läsa en bok. Lägg undan mobilen, ipaden och datorn och ta en tur till närmaste bibliotek eller bokhandel och plocka på dig ett par stycken. Är böcker inget för dig funkar tidningar minst lika bra, huvudsaken är att vila ögonen från allt som har med skärmar att göra. En bonus är att läsa är riktigt avslappnande både för kropp och själ, win win. 
 
2. Gå på en konsert. Dra med ett gäng vänner eller din kärlek och dansa tills solen går upp, sjung och var lycklig. 
 
3. Träffa nya människor. Gamla vänner i all ära men att träffa nya människor kan ge så mycket inspiration och glädje, dessutom kan du introducera de nya vännerna för de gamla så får alla nya bekantskaper. 
 
4. Göra något kreativt. Måla en tavla, skriv en låt, sy en klänning eller ge dig ut med kameran och låt kreativiteten flöda. 
 
5. Vara turist i sin egna stad. Du vet att det finns en massa aktiviteter och sevärdheter i din hemstad men hur ofta har du egentligen besökt dem? Ta med en kompis och bocka av de som intresserar dig. 
 
6. Utmana sig själv. I sommar passar det ypperligt att prova på något nytt och spännande. Kanske skrivarkursen, danskursen eller fotokursen?
 
7. Åka på en roadtrip. Samla ett gäng kompisar, pricka för ett par städer ni vill besöka, tanka bilen och inhandla snacks och ge er ut på vägarna med musik pumpandes ur högtalarna! Lilla landet lagom har ett par riktiga smultronställen som är perfekt att besöka under sommaren. 
 
8. Fokusera på sig själv. Ta en ledig dag till att bara vara själv och gör inte planer med någon annan. Måla naglarna, läs en bok, kolla din favorit serie eller ta en promenad. Kort och gott - njut av ditt egna sällskap och gör det du känner för. 
 
9. Rensa. I slutet på sommaren passar det bra att rensa garderoben och köra en storstädning hemma. Plagg och saker som du vet att du inte kommer använda när sommaren övergår till höst gör mer nytta hos någon annan. Lämna in på Myrorna eller anordna en yard sale med dina vänner. Out with the old and in with the new. 
 
10. Vara tacksam. Livet är en gåva och det är vikitgt att komma ihåg det, visa uppskattning och sprida kärlek runt om sig. 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress